There's no place like home (so they say) - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Femke Akkermans - WaarBenJij.nu There's no place like home (so they say) - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Femke Akkermans - WaarBenJij.nu

There's no place like home (so they say)

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

23 December 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria

I'm back!! Goede vlucht gehad en weer heelhuids in Rotjeknor gearriveerd. Lekker veel filmpjes gekeken om weer bij te komen van de laatste dagen toch wel een beetje stress om mn roze bakkie te verkopen. Van hard onderhandelen met allerlei dealers tot op een of ander vaag plein gaan staan met allemaal andere vage mensen met (meestal meerdere, gejatte of toch wel legaal?) auto's te koop, om hem dan natuurlijk op het allerlaatste moment op de allerlaatste dag toch voor een redelijk bedrag aan een normaal iemand te kunnen verkopen. Ach ja....Verder hebben we ons nog prima geamuseerd in Kaapstad, penguins bekeken, naar Robben Island geweest (waar Mandela meer dan 20 jaar gevangen heeft gezeten) etc, etc.
Maar we zijn toch tot de conclusie gekomen dat ruim 3 weken om Zuid-Afrika te bereizen toch echt veel te kort is, dus genoeg overgelaten om volgend jaar te doen :)
Bij deze wil ik mijn trouwe leesfans bedanken, ik hoop dat ik jullie niet verveeld heb.... en dan zeg ik: wordt vervolgd in oktober 2005!!!!
Iedereen hele fijne feestdagen.
PS: wat doet iedereen met oud & nieuw???
Ik ben tijdelijk tot ik weer mobiel ben bereikbaar bij mams: 010-4213493

Femke

• 24 December 2004 - 12:49

Eva:

Ha Fem, leuk dat je er weer bent! Ik ben in Maastricht; Candor gaat samen eten, tuurlijk hoop ik je dan te zien.
    Suc6 met wennen aan het normale leventje! Ook dat is best leuk hoor ;-)
    Kus, Eva

• 24 December 2004 - 20:03

Eline:

Ha fem,

Welkom terug in NL: ik hoop je met oud en nieuw te zien en samen een pilsener te drinken in Utreg,
    gr.Eline